top of page

After school activities

Public·97 members

Acelasi Suflet Multe Trupuri Pdf 52


Acelasi Suflet Multe Trupuri Pdf 52
Acelasi Suflet Multe Trupuri este o carte scrisa de Dr. Brian Weiss, un psihiatru american care a descoperit puterea vindecatoare a hipnozei regresive si progresive, prin care pacientii sai au accesat vieti trecute si viitoare. Cartea a fost publicata in 2004 in limba engleza sub titlul Same Soul, Many Bodies si a fost tradusa in limba romana de Laura Cristiana pentru Editura For You in 2006.


Download: https://tweeat.com/2w3YRQ


Cartea prezinta cazuri reale de pacienti ai lui Weiss care au fost ajutati sa isi rezolve problemele emotionale, fizice sau relationale prin explorarea sufletului lor nemuritor, care se reincarneaza in diferite trupuri si epoci. Weiss sustine ca sufletul nostru are un plan evolutiv si ca putem influenta destinul nostru prin alegerile pe care le facem in fiecare viata. De asemenea, el afirma ca exista o legatura intre sufletele care se intalnesc de-a lungul mai multor vieti si ca putem comunica cu ghizi spirituali care ne ofera intelepciune si sprijin.


Cartea Acelasi Suflet Multe Trupuri este disponibila in format PDF pe mai multe site-uri de carti online, printre care se numara [Editura For You], [Issuu] si [Carti PDF]. Fisierul PDF are 52 de pagini si poate fi descarcat gratuit sau citit online. Cartea este recomandata celor care sunt interesati de fenomenul reincarnarii, de terapia prin hipnoza si de dezvoltarea spirituala.
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

mockelection_edited_edited.jpg
bottom of page